Studiemiljø - Design av tjenester, teknologi og samhandling – master
Studiemiljø
Sosialt læringsmiljø
For heltidsstudentene legges det til rette for et fysisk læringsmiljø med tilgang til arbeidsplasser, rom og utstyr ved NTNU i Gjøvik. Studentene introduseres for hverandre og treffes fysisk ved oppstart og deretter med jevne mellomrom i løpet av studiet.
Deltidsstudentene har digital undervisning og samarbeid mellom samlingene, men har også arbeidsplasser tilgjengelig i Gjøvik og Trondheim hvis de ønsker det.
Læringsmiljøet i masterprogrammet er sosialt med en kombinasjon av fysisk og digital undervisning organisert som samlinger i Gjøvik.
Designverksteder
Fysiske designverksteder er tilgjengelig for studentene i Gjøvik og Trondheim. Her er det plass, personale og verktøy for å utforske designmetoder, prototyping, et mangfold av sosiale og tverrfaglige arbeidsformer, co-design, ferdigheter i digital og fysisk produksjon, utstilling, presentasjoner og testing.
Se også oversikt over rom og utstyr ved campusene i Gjøvik og Trondheim.
Forskningsgrupper
Studentene tilbys også en unik mulighet til å delta i forskningsgrupper. Særlig gjennom emnet «Design for/i/med teknologisk endring», hvor mye av aktiviteten foregår i tilknytning til KI-laben på Gjøvik, og i emnet «Prosjektfordypning i forskningsgrupper» hvor samlinger og digitale møter foregår i de ulike satsningsområdenes forskningsgrupper.