Emne - Matteknologi prosjekt 2 - TMAT3021
TMAT3021 - Matteknologi prosjekt 2
Om emnet
Vurderingsordning
Vurderingsordning: Oppgave
Karakter: Bestått/ Ikke bestått
Vurdering | Vekting | Varighet | Delkarakter | Hjelpemidler |
---|---|---|---|---|
Oppgave | 100/100 |
Faglig innhold
TMAT3021 er et prosjektbasert emne for internasjonale studenter innen ulike matrelaterte tema. Studenter med ulik bakgrunn anvender sin kompetanse i et individuelt eller gruppebasert prosjekt. De vil lære å arbeide selvstendig med en begrenset problemstilling og lære samarbeidsferdigheter som en forberedelse til arbeidslivet. Et viktig mål for emnet er å øke innsikt i fagområdet matteknologi og ferdigheter og kompetanse knyttet til arbeidslivet. Samtidig er hensikten at emnet skal styrke studentenes egen akademiske identitet gjennom interasksjon i gruppe og hvordan deres akademiske kompetanse bidrar til prosjektet. Student(en) blir tildelt en veileder som er ekspert innen det valgte fagområdet.
Læringsutbytte
Kunnskap Studenten kan
-oppdatere sin kunnskap innenfor fagområde
Ferdigheter Studenten kan
-kan anvende faglig kunnskap og relevante resultater innen matteknologi på praktiske og teoretiske problemstillinger
-kan reflektere over eget faglig arbeid og justere denne under veiledning
-finne litteratur, evaluere og kunne presentere resultatet av det selvstendige arbeidet basert på en vitenskapelig metode
Generell kompetanse Studenten kan
- planlegge og gjennomføre varierte arbeidsoppgaver
Læringsformer og aktiviteter
Praktisk arbeid, gruppemøter, individuell evaluering, presentasjon. Emnet gir 30 studiepoeng som tilsvarer en arbeidsmengde på totalt ca. 800 timer.
Obligatoriske aktiviteter
- Presentasjon
Mer om vurdering
En avsluttende skriftlig oppgave danner grunnlaget for evaluering. Det skal også avholdes en obligatorisk muntlig presentasjon av prosjektet.
Anbefalte forkunnskaper
Ingen
Forkunnskapskrav
Adgang til emnet er forbeholdt utvekslingsstudenter fra institusjoner med Erasmus+-avtale med Institutt for bioteknologi og matvitenskap.
Kursmateriell
Oppgis ved oppstart.
Ingen
Versjon: A
Studiepoeng:
30.0 SP
Studienivå: Tredjeårsemner, nivå III
Termin nr.: 1
Undervises: HØST 2024
Termin nr.: 2
Undervises: VÅR 2025
Undervisningsspråk: Engelsk
Sted: Trondheim
- Næringsmiddelfag
- Tekniske fag
Eksamensinfo
Vurderingsordning: Oppgave
- Termin Statuskode Vurdering Vekting Hjelpemidler Dato Tid Eksamens- system Rom *
-
Høst
ORD
Oppgave
100/100
Innlevering
02.02.2025
INSPERA
12:00 -
Rom Bygning Antall kandidater - Vår ORD Oppgave 100/100 INSPERA
-
Rom Bygning Antall kandidater
- * Skriftlig eksamen plasseres på rom 3 dager før eksamensdato. Hvis mer enn ett rom er oppgitt, finner du ditt rom på Studentweb.
For mer info om oppmelding til og gjennomføring av eksamen, se "Innsida - Eksamen"