Graduates innen IT

Expires
Education level
Started master (4.-5. yr)
Field of study
Computer Science and Information Technology
Mathematics, Physics, and Nanotechnology
Type
Full-time work
Internship / Trainee
Work place
Oslo
Responsibilities
Analytics, Computing and Reporting
IT – Development and Design
Technology- and Product development
County
Oslo
Info on how to apply
Oppstart av programmet er august 2025. I stedet for søknadsbrev ønsker vi at du svarer på noen spørsmål, og legger ved CV og karakterutskrift og/eller vitnemål. Søknader som mangler etterspurt informasjon, vil ikke bli vurdert. Spesifiser hvilke graduatestillinger du er interessert i.


Ved eventuelle spørsmål send e-post til student@gjensidige.no.

Gjensidige er på jakt etter talenter til vårt graduateprogram. Er det deg vi leter etter? 

Vi i Gjensidige vet godt at det er viktigere enn noen gang å holde blikket på de utfordringene som kommer, og gjøre det vi kan for å løse dem. Hos oss vil du være en del av et stort fellesskap som jobber sammen og tar konkrete grep for å skape et tryggere samfunn for alle.  Gjensidige er en kundeorientert problemløser med stort fokus på digitalisering, teknologisk utvikling og avansert analysekunnskap. Her vil du få muligheten til å jobbe med det fremste innen teknologi og analyse i forsikringsbransjen. 

Vi søker deg som er nyutdannet våren 2025, som er nysgjerrig, nytenkende og løsaningsorientert, og som ønsker en spennende karriere innen teknologi eller analyse.

 

Graduateprogrammet vårt

Som graduate i Gjensidige blir du fast ansatt fra dag én, og tilknyttet et av forretningsområdene våre. Du kickstarter karrieren din med utfordrende oppgaver i et spennende fagmiljø, hvor du får relevant ansvar og muligheten til å komme med idéer som kan trekke Gjensidige i riktig retning.

Programmet går over ett år, og har en rekke samlinger i løpet av perioden. Her vil du bli kjent med andre graduates på tvers av ulike fagmiljøer, og dette nettverket vil være verdifullt gjennom hele karrieren din. 

Hvem vi ser etter?

  • Du har faglig interesse for teknologi og gode akademiske resultater.
  • Du er en lagspiller, liker samarbeid og er alltid sulten på ny lærdom.
  • Programmet passer deg som blir ferdig med mastergrad innen eksempelvis teknologi, informatikk, data science eller kvantitative fag som matematikk, fysikk og statistikk (f.eks. aktuar, sivilingeniør, matematikk med informatikk) i løpet av sommeren 2025.

 

Vi har følgende graduatestillinger innen teknologi for 2025:

 

1. Designer:  

Som graduate designer i Gjensidige vil du hjelpe kunder som har opplevd en skade på en sikker, effektiv og varm måte. Du vil jobbe i et tverrfaglig team, bestående av blant annet innholdsdesignere, utviklere og produkteier, og sammen skaper dere de beste kundeopplevelsene i de digitale tjenestene våre. UX-design er noe du brenner for, og du har gjerne studert både design og teknologi. Du har kjennskap til Figma og vil lære mer om designsystemer. Ikke minst elsker du godt samarbeid, er nysgjerrig og har lyst til å ta en del av vårt store fagmiljø innen design. 

2. .NET utvikler:

Når en skade oppstår for våre kunder, skal vi levere markedets beste kundeopplevelse på en trygg, varm og effektiv måte. For å få til dette, jobber vi målrettet i tverrfaglige team med designere, utviklere og produkteksperter. Som graduate hos oss vil jobbe som utvikler av et av disse teamene. Du har allerede erfaring med utvikling i C# og .NET. Vi håper også du er motivert for å lære mer om Azure, Kubernetes, Github Actions, Kafka eller javascript-rammeverk som React. Dersom du er god på andre kodespråk kan det også være muligheter og oppgaver i andre utviklingsmiljøer. Aller viktigst er at du lærevillig, fleksibel og elsker teamarbeid.

3. Data, Analyics og AI:

Data, Analytics og AI er et viktig satsningsområde i Gjensidige. Gjennom prosjekter og tverrfaglige team løser denne gjengen blant annet problemstillinger innenfor kunstig intelligens, datamodellering, datavisualisering, datastrømming og datavarehus. Du vil jobbe med vår teknologiplattform som baseres på en moderne teknologistack som Microsoft Azure, Databricks, dbt, GitHub, Python og SQL. Det vil være muligheter for å jobbe i Norge, Sverige eller Danmark (Prosjektbasert).

 

4. Backend utvikler: 

Gjensidige bytter til forsikringssystemet IDIT og søker javautviklere til å jobbe med backend- og integrasjonsutvikling. Som graduate i Utvikling IDIT vil du jobbe i tverrfaglige team med utvikling av et fremtidsrettet og forretningskritisk produkt. Kjernesystemet IDIT er grunnmuren i den tekniske infrastrukturen til Gjensidige og derfor et satsningsområde. Vi ser etter deg meg ferdigheter innen backend (primært Java) og viljen til å arbeide med et system som treffer hele verdikjeden til Gjensidige.

Hvordan er det å være graduate i Gjensidige?

«Å starte som Graduate hos Gjensidige har gjort overgangen mellom studieliv og arbeidsliv myk. Som helt ny har jeg hatt mulighet for å bli med på mye og fått følge de andre designerne på teamet mitt, og fått innblikk i, og deltatt i de mange deloppgaver teamet mitt jobber med. Jeg har også en fadder som følger meg opp, noe som har gjort starten veldig trygg.»

-    Nadia Møller, tidligere Graduate i Design

 

Dette får du hos oss 

Vi garanterer en arbeidsgiver som bryr seg om sine ansatte og legger til rette for god personlig og faglig utvikling. Vi sørger for at du kan utvikle deg innenfor rollen du allerede har, men også bygge din karriere ved å bevege deg på tvers i organisasjonen. 

Vi holder til i flotte kontorlokaler (Huset vårt) sentralt i Oslo sentrum. Her finner du treningsmuligheter i eget treningsstudio og gymsal, i tillegg til bedriftsidrettslag med for eksempel klatregruppe, turgruppe og fotball, kulturaktiviteter og andre sosiale grupper. 

Vi gir deg også muligheten til å jobbe delvis fra hjemmekontor etter avtale. Vi tror på fleksibilitet i arbeidshverdagen, noe vi legger til rette for gjennom gode samhandlings- og arbeidsverktøy. 

Du vil i tillegg få flere goder, blant annet en spesielt god pensjonsordning, forsikringsordninger med behandlingsforsikring og personalrabatter, firmahytter i inn- og utland, aksjespareordning, sommertid og fleksibel arbeidstid.  

Praktisk informasjon 

Oppstart av programmet er august 2025. I stedet for søknadsbrev ønsker vi at du svarer på noen spørsmål, og legger ved CV og karakterutskrift og/eller vitnemål. Søknader som mangler etterspurt informasjon, vil ikke bli vurdert. Spesifiser hvilke graduatestillinger du er interessert i.

Ved eventuelle spørsmål send e-post til student@gjensidige.no.

 

Forsikringsbransjen er utrolig spennende! Hvis du ønsker et innblikk i hvordan vi jobber kan du følge oss på Instagram og TikTok @gjensidigekarriere, LinkedIn eller lese mer på gjensidige.no/om-oss/jobb/graduate 

 

Tenk nytt på karrieren din, og ta sats! - så sørger vi for at det skjer i trygge rammer. 

Education
Applied Computer Science
Automation and Intelligent Systems
Cyber Security and Data Communication
Computer Engineering
Computer Science
Digital Business Development
Digital Infrastructure and Cyber Security
Digital Transformation
Electrification and Digitalisation
Electronics Systems Design and Innovation
Computational Colour and Spectral Imaging (COSI)
Physics
Physics and Mathematics
Industrial Cybernetics
Information Technology
Information Security
Informatics
Engineering and ICT
Embedded Computing Systems
Cybernetics and Robotics
Marine and Maritime Intelligent Robotics
Mathematical Sciences
Materials Science and Engineering
Mechatronics and Automatisation
Nanotechnology
Production 4.0
Programming
Security and Cloud Computing
Simulation and Visualization
Webdesign
Web Development
.NET
frontendutvikling
Backend
designer
AI
maskinlæring
Utvikler
design
UXdesign
Java
phyton
SQL