Studentambassadør for ingeniørstudier ved NTNU i Gjøvik

Expires
Education level
Started bachelor/master (1.-3. yr)
Field of study
Civil Engineering
Computer Science and Information Technology
Communication and Media Production
Mechanical Engineering and Marine Technology
Type
Student assistant
Work place
NTNU Gjøvik
Responsibilities
Media Production (film/sound/visuals/graphics)
PR/Marketing/Sales
Counselling
Other tasks
County
Gjøvik
Info on how to apply
Fyll ut digitalt søknadsskjema

Ønsker du å bidra til å inspirere ungdommer til å bli fremtidige ingeniørstudenter? 

Institutt for vareproduksjon og byggteknikk (IVB) søker nå studenter til å bli en del av vårt team for rekruttering!

Om stillingen

Som studentambassadør vil du være en viktig del av vår innsats for å rekruttere nye studenter til studiene byggingeniør, fornybar energi, maskiningeniør, og produktdesign og teknologi ved NTNU i Gjøvik. Som en del av et team på 3-4 studenter vil du få arbeide med oppgaver som:

  • Promotering av ingeniørstudier på stands ut mot videregående elever. 
  • Skolebesøk: reise ut til videregående skoler og presentere ingeniørstudier og studiemiljø. Både i nærområdet og i Norges langstrakte land.
  • Kontakte NTNU-studenter som kan besøke sin tidligere videregående skole for å promotere ingeniørstudier og studiemiljø.
  • Utarbeide stories til studieprogramnettsidene: identifisere hvilke stories som skal lages, bygge opp historiene, legge til rette for videoopptak ved å finne studenter som er villige til å bli filmet, samt finne gode locations for filmopptakene.

 

Kvalifikasjoner

Bachelorstudent på NTNU i Gjøvik. Yrkesfaglig bakgrunn er ikke et krav, men ønskelig. Interesse for ingeniørstudier og ønske om å dele interessen med andre. Du er engasjert og motivert, med gode kommunikasjonsferdigheter. Erfaring med presentasjoner og promotering er en fordel, men ikke et krav. Du er kreativ og har øye for gode historier og visuelle muligheter.

Vi tilbyr

Verdifull erfaring innen markedsføring og kommunikasjon. Mulighet til å være en del av et dynamisk og kreativt team. Fleksibel arbeidstid som kan kombineres med studier. Opplæring og støtte gjennom hele arbeidsperioden.

Er du klar til å inspirere fremtidige ingeniørstudenter? Send oss din søknad i dag!

Arbeidsbelastning og lønn

Arbeidets omfang: inntil 150 timer i perioden. Dette tilsvarer 2 dager i måneden, eller en 1/2 dag i uka. I perioder må du regne med å jobbe mer, slik som i februar og mars. I eksamensperiodene desember og mai prøver vi å redusere aktiviteten. Lønn etter satser for studentassistenter (u/ bachelor: kr. 189,40, m/bachelor: kr. 193,80) Tidsperiode: 1. august 2024 – 1. juli 2025

Vi ser frem til å høre fra deg!

Education
Civil and Environmental Engineering
Renewable Energy
Mechanical Engineering
Product Design and Technology