Innføring i logistikkledelse - Kurs
Innføring i logistikkledelse
Foto: yayimages.com
Start:
11.01.2021
Søknadsfrist:
05.01.2021
Sted for samlinger:
Nettbasert
Pris:
0 Kr
Studiepoeng:
7,5
Emnekode:
SMF6001
Det er dessverre for sent å søke på dette kurset. Du kan finne alternative kurs på våre nettsider.
Målgruppe
Innhold
Logistikk er kunnskapen om å planlegge, administrere og organisere menneske-, varer, - og informasjonsstrømmer. Man etterstreber effektivitet gjennom gode prosesser, reduksjon av flaskehalser og lavest mulig omkostninger.
Ledende aktører i OGL-industri peker på de store og komplekse logistikkoperasjonene i næringen som en stor utfordring. Det er derfor kompetanse, bl.a. kompetanse innenfor logistikk, som vil være nøkkelen for en effektiv og bærekraftig OGL-industri både i dag og i fremtiden. SMF6001 gir deg mulighet til å skaffe deg analytisk innsikt og praktisk oversikt over ulike typer logistikkproblemer som er typiske for næringen.
Emnet gir en innføring i logistikkledelse på bachelor-nivå. Undervisningen er basert på en kombinasjon av forelesninger og arbeid med øvelser direkte hentet fra olje-, gass- og leverandørindustrien.
Studentene skal jobbe med problemstillinger som er relatert til sin arbeidshverdag, med fokus på teknologiske og organisatoriske utfordringer knyttet til logistikk.
Ett 7,5 studiepoengs-emne representerer normalt 250-280 timers studiearbeid som fordeles mellom 50 timer organisert undervisningsaktivitet og om lag 200-230 timer selvstudie, oppgaveløsning osv.
Tre undervisningsvennlige reelle case fra norsk olje- gass- og leverandørindustrien vil bli tildelt til studentene i begynnelsen av kurset samt noen få reelle case fra andre industrisektorer.
Emnebeskrivelse
Opptakskrav
Prioritering av søkere:
1. Ansatte, arbeidsledige og permitterte innen olje-, gass- eller leverandørindustrien
2. Permitterte/ledige i andre bransjer
3. I jobb i andre bransjer
4. Dersom det blir flere søkere innenfor hver gruppe enn vi har antall plasser på kurset, prioriteres man etter "først til mølla"-prinsippet (dato for søknad)
I merknadsfeltet i søknaden må du oppgi hvilken del av bransjeprogrammet du er knyttet til.
Du må besvare spørsmålet om du er permittert, arbeidsledig eller om du er i jobb, og du må oppgi navn på (siste) arbeidsgiver.Undervisning, eksamen og pensum
Tid og sted for undervisning
Totalt 10 elektroniske samlinger på mellom 1-3 timer inkludert oppgaveløsning og aktivitetsbasert læring knyttet til arbeidskrav som foregår over 16 uker (innberegnet vinterferie og påskeferie).
Første samling mandag 11. januar kl. 10.00 - 11.30
Særskilte krav til utstyr og dataverktøy
Eksamensbeskrivelse
Fagansvarlig/Forelesere
Mobil: 48194427
Kontakt
E-post: monika.i.k.valset@ntnu.no