Emne - Bioingeniørfaglig spesialemne innen histopatologi, transfusjonsmedisin og kvalitetssikring for studentutveksling - HBIOT2060
HBIOT2060 - Bioingeniørfaglig spesialemne innen histopatologi, transfusjonsmedisin og kvalitetssikring for studentutveksling
Om emnet
Vurderingsordning
Vurderingsordning: Oppgave
Karakter: Bestått/ Ikke bestått
Vurdering | Vekting | Varighet | Delkarakter | Hjelpemidler |
---|---|---|---|---|
Oppgave | 100/100 |
Faglig innhold
Formålet med emnet er å ivareta faglige- og ferdighetskrav for studenter som gjennomfører en utvekslingsperiode i 4. semester. Innholdet i emnet baseres på faglig innhold og aktiviteter i emnene Medisinsk laboratorieteknologi: Histologiske- og immunologiske teknikker og cytologi (HBIOT2024), Kvalitetssikring, metodevalidering og statistikk (HBIOT2025) og Transfusjonsmedisin (HBIOT2026). Inkluderte temaer tilpasses den enkelte students godkjente utvekslingsplan. En spesifisert plan, inkludert faglig innhold, undervisningsaktiviteter, arbeidskrav og litteratur, utarbeides for hvert enkelt student som skal gjennomføre et godkjent utvekslingsopphold i 4. semester. Denne godkjennes av emneansvarlig i samråd med emneansvarlig i de berørte emnene.
Læringsutbytte
Læringsutbytter baseres seg på kunnskap, ferdigheter og generell kompetanse fra emnene Medisinsk laboratorieteknologi: Histologiske- og immunologiske teknikker og cytologi (HBIOT2024), Kvalitetssikring, metodevalidering og statistikk (HBIOT2025) og Transfusjonsmedisin (HBIOT2026). Disse tilpasses basert på hva den enkelte studenten gjennomfører ved NTNU og hvilke emner studenten gjennomfører og får innpasset i sitt studieforløpet innen bioingeinørfag, fra partneruniversitet.
Læringsformer og aktiviteter
Forelesninger, laboratorieoppgaver og individuelle og gruppeinnleveringer basert på ulike oppgaver.
Mer om vurdering
Skriftlig individuell oppgave
Spesielle vilkår
Krever opptak til studieprogram:
Bioingeniørfag (BBIOING)
Anbefalte forkunnskaper
Ordinært studieforløp ved bachelor for Bioingeniørfag ved NTNU, Trondheim.
Forkunnskapskrav
Studierettskrav. Tilgang til emnet forutsetter studierett ved Bachelor i bioingeniørfag, NTNU, Trondheim. Eksamen i HBIOT1010, Medisinsk laboratorieteknologi-Innføring i bioingeniørfag, må være bestått for å kunne starte med dette emnet.
Kursmateriell
Se emnebeskrivelser for Histologiske- og immunologiske teknikker og cytologi (HBIOT2024), Kvalitetssikring, metodevalidering og statistikk (HBIOT2025) og Transfusjonsmedisin (HBIOT2026).
Ingen
Versjon: 1
Studiepoeng:
7.5 SP
Studienivå: Videregående emner, nivå II
Termin nr.: 1
Undervises: VÅR 2025
Undervisningsspråk: Norsk
Sted: Trondheim
- Bioingeniør
Eksamensinfo
Vurderingsordning: Oppgave
- Termin Statuskode Vurdering Vekting Hjelpemidler Dato Tid Eksamens- system Rom *
- Vår ORD Oppgave 100/100 INSPERA
-
Rom Bygning Antall kandidater
- * Skriftlig eksamen plasseres på rom 3 dager før eksamensdato. Hvis mer enn ett rom er oppgitt, finner du ditt rom på Studentweb.
For mer info om oppmelding til og gjennomføring av eksamen, se "Innsida - Eksamen"