Graduate Forsyning 2025/2026

Søknadsfrist
Utdanningsnivå
Fullført mastergrad
Utdanningsområde
Data og informasjonsteknologi
Energi og elektrofag
Kjemi og bioteknologi
Økonomi, administrasjon og markedsføring
Type oppdrag
Internship / Trainee
Arbeidssted
Fryavegen 64, 2630 Ringebu
Arbeidsoppgaver
Industriell produksjon
Andre oppgaver
Arbeidssted (fylke / by)
Innlandet
Informasjon om hvordan man søker
Hvis du vil være graduate hos oss, så søk i dag via vårt rekrutteringssystem. Har du spørsmål så ta
gjerne kontakt med en av kontaktpersonene i annonsen. Relevante attester og vitnemål lastes opp sammen
med søknaden.

Ønsker du muligheten til å bli kjent med en kompleks verdikjede med svært mange ulike fagområder, eller muligheten til å jobbe med noen av Norges sterkeste merkevarer, som Litago, Jarlsberg, Biola eller YT? Om du finner det givende å bidra med utvikling og prosessforbedring, da er TINE Frya rett sted å starte karrieren.

Vi søker etter nyutdannede til vårt graduateprogram med oppstart i september 2025. Som graduate i TINE vil du lære av noen av de flinkeste folkene i bransjen, og ikke minst; du er med på å skape et levende Norge.

Som graduate er du fast ansatt fra første dag og følger et felles graduateprogram det første året. Du vil få en grundig introduksjon til TINE som selskap og følges opp av egen mentor. Som graduate vil du få ansvar for egne oppgaver og prosjekter, gjerne tverrfaglig som gjør at du blir godt kjent med TINEs unike og spennende verdikjede. I løpet av året holdes samlinger og aktiviteter som gir rom for refleksjon og samhandling i møte med graduates fra andre konsernområder og dypdykk i fag, selvinnsikt og kommunikasjon.

TINE Meieriet Frya har en stor produktportefølje, og produserer flere kjente merkevarer, blant annet melk, yoghurt, rømme og cottage cheese. Anlegget som ligger i Ringebu kommune i Gudbrandsdalen har også en betydelig logistikkavdeling som pakker og distribuerer i et stort geografisk område. Meieriet tar imot og behandler om lag 75 millioner liter melk årlig og har rundt 150 ansatte. TINE Frya leverer på mottoet «Effektivitet og kvalitet med godt humør», og tilbyr treningsmuligheter, har en aktiv velforening og kantine med et rikt tilbud. 

Utdanning
Automatisering og Intelligente Systemer
Industriell Kjemi- og Bioteknologi
Industriell Økonomi og Teknologiledelse
prosjektledelse
filtreringsteknologi
industrielleprosesser
teknologi
automasjon
styringssystemer