Graduate Kommersiell enhet 2025/2026

Expires
Education level
Completed Masters degree
Type
Internship / Trainee
Work place
Bedriftsveien 7, 0950 Oslo
Responsibilities
Management/ Project Management
PR/Marketing/Sales
Other tasks
County
Oslo
Info on how to apply
Hvis du vil være graduate hos oss etter endte studier, så søk i dag via vårt rekrutteringssystem i lenken under. Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med en av kontaktpersonene i annonsen. Relevante attester og vitnemål lastes opp sammen med søknaden.

Søknader vurderes fortløpende.

Har du et kommersielt hode og lyst på en karriere med mange muligheter? Som muligheten til å jobbe med noen av Norges sterkeste merkevarer som TINE, Litago, Jarlsberg, Biola eller YT? Eller til å bruke dine analytiske evner for å skape vekst og merverdi? Da kan TINEs Kommersielle enhet være stedet for deg!

Vi søker etter nyutdannede til vårt graduateprogram med oppstart i september 2025. Som graduate i TINE vil du lære av noen av de flinkeste folkene i bransjen og ikke minst; du er med på å skape et levende Norge!

Som graduate er du fast ansatt fra første dag og følger et felles graduateprogram det første året. Du vil få en grundig introduksjon til TINE som selskap samtidig som du er ansvarlig for egne oppgaver og prosjekter som gjør at du blir godt kjent med TINEs unike og spennende verdikjede. I løpet av året holdes samlinger og aktiviteter med graduates fra andre konsernområder. Året som graduate er lærerikt og gir rom for refleksjon, selvinnsikt, kommunikasjon, samhandling og dypdykk i fag.

For å lykkes hos oss må du ha et kommersielt hode, være nysgjerrig og analytisk, og du må trives både med selvstendig arbeid og det å skape resultater sammen med andre. Hvis dette høres riktig ut for deg, så vil vi gjerne høre fra deg! 

Education
International Business and Marketing
Management of Innovation and Sustainable Business Development
Marketing, Innovation and Management
NTNU School of Entrepreneurship (NSE)
Project Management
Economics and Business Administration
Business Administration
markedsstrategi
markedsføring
merkevareledelse
forbrukeratferd
innovasjon
entrepenørskap
industrielløkonomi
prosjektledelse
Ledelse