Kategorier
Ukategorisert

ØK-nytt uke 24

Hei alle! Denne uken har det vært en del avslutninger og konferanser. Mandag kveld deltok jeg på IØTs sommeravslutning. Den ble innledet med strategiseminar, byvandring opp til Kvilhaugen, der man ble ønsket velkommen av Strindens Promenadeorkester:

Deretter tapas og hyggelig sammenkomst innendørs:

Torsdag og fredag var Eksperter i Team og Engage vertskap for en konferanse: Its21, om tverrfaglig samarbeid i team. Det er den sjette konferansen i sitt slag, og andre gang den arrangeres i Trondheim. Its21 står for “Interdisciplinary teamwork skills for det 21st century”, denne gangen med temaet “Critical perspectives and the way forward”. Konferansen hadde 83 påmeldte fra seks land med en blanding av Research Papers og Practitioner Development Workshops og gode arenaer for nettverksbygging innen-og utenfor det opprinnelige nordiske nettverket for Eksperter i team. Keynote speakers var Berit Svendsen med temaet “Building high-performing, interdisciplinary teams” og Julien S. Bourrelle med “How culture shapes behaviours – Collaborating in a diverse environment”. Neste Its21-konferanse arrangeres i Bergen av Høgskulen på Vestlandet i uke 17 2023. Ela Sjøli var konferansier:

Berit Svendsen brukte sin bakgrunn fra Telenor til å snakke om tverrfaglige team:

Ellers har Eli Fyhn Ullern, stipendiat på IØT, skrevet en kronikk i Teknisk Ukeblad sammen med flere andre om sirkulære verdikjeder og løsninger for plast fra oppdrett, i samarbeid med industripartnerne de jobber med: https://www.tu.no/artikler/lenge-var-det-umulig-a-resirkulere-havbruksplast/520105

Fortsatt riktig god helg til alle!

Monica

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *