Kristin Bjørdal
Om
Næringsmiddelkandidat fra Norges Landbrukshøyskole 1991.
Underviser i matfag, mikrobiologi og hygiene.
Kursutvikling for næringslivet i marine lipider og marine ingredienser.
Publikasjoner
2010
-
Larssen, Wenche Merete Emblem;
Hellevik, Ann Helen;
Bjørdal, Kristin;
Walde, Per.
(2010)
Kompetanseheving innen sensorikk. Metodeutvikling med fokus på marine arter og produkt.
Møreforsking
Rapport
2009
-
Larssen, Wenche Merete Emblem;
Hellevik, Ann Helen;
Bjørdal, Kristin.
(2009)
Optimal treatment of frozen pink shrimp (pandalus borealis) to the hand peeling industry.
Møreforsking
Rapport
-
Aas, Grete Hansen;
Barnung, Trygg Normann;
Bjørdal, Kristin;
Woll, Astrid Kari;
Larssen, Wenche Merete Emblem;
Kjerstad, Margareth.
(2009)
Kvalitet på fersk sjømat.
Møreforsking
Rapport
Rapport
-
Larssen, Wenche Merete Emblem;
Hellevik, Ann Helen;
Bjørdal, Kristin;
Walde, Per.
(2010)
Kompetanseheving innen sensorikk. Metodeutvikling med fokus på marine arter og produkt.
Møreforsking
Rapport
-
Larssen, Wenche Merete Emblem;
Hellevik, Ann Helen;
Bjørdal, Kristin.
(2009)
Optimal treatment of frozen pink shrimp (pandalus borealis) to the hand peeling industry.
Møreforsking
Rapport
-
Aas, Grete Hansen;
Barnung, Trygg Normann;
Bjørdal, Kristin;
Woll, Astrid Kari;
Larssen, Wenche Merete Emblem;
Kjerstad, Margareth.
(2009)
Kvalitet på fersk sjømat.
Møreforsking
Rapport